Платформа за локалну, националну и интернационалну сарадњу Младост, радост … Приближавање српског духовног наслеђа савременом човеку Приближавање српске културне баштине савременом човеку

Укључи се!

Укључи се!

Укључи се!
Српски центар за сарадњу (СЦС) позива све заинтересоване да подрже наш рад, онако и онолико колико могу! Посветите своје слободно време, знање и вештине активностима од заједничког интереса. Код нас увек има неког посла и свака помоћ нам је добро дошла.

Укључи се!
Испричај нам своју причу, подели са нама своју идеју, искуство, пошаљи свој предлог сарадње или нам дај сугестију како да створимо креативнији “онлине” простор.

Волонтирај!
Ако ти се допадају наше активности и можеш да издвојиш нешто времена да их подржиш, очекујемо те!

Обавести нас!
Ако чујеш нешто интересантно у својој средини, пренеси нам. Ово се нарочито односи на организације у дијаспори о чијим потешкоћама и успесима у раду јавност у Србији недовољно зна.

Пренеси информацију!
Разгласи свима, за које мислиш да би требало да знају, шта за тебе значи СЦС и зашто би требало да буду део наше мреже. Објасни им чиме се бавимо и пошаљи линк са нашег сајта.

Постани члан!
Уплатом годишње чланарине од 1000 динара помоћи ћеш развој креативног простора где се млади професионалци друже, размењују идеје и повезују кроз интересантне пројекте. Пошаљи нам попуњен приступни формулар и копију уплатнице!

Упути донаторе!
Уколико желиш и можеш да финансијски подржиш наш рад, јави нам се. Такође, ако знаш неког коме се свиђа ово што радимо, али нема времена да се тиме бави, представи му наше активности и замоли га за донацију.

Предложи догађај!
СЦС организује радионице у улици Краља Милана 15 у Београду, као и панеле, дебате, конференције, тренинге и сл. Подршком догађајима који су у припреми или сопственим предлогом за догађај бићеш ближи доносиоцима одлука у земљи и иностранству, као и у нашој дијаспори у настојању да покренемо пројекте од заједничког интереса.

Подели знање!
Ако истражујеш неку област у оквиру свог студентског или професионалног ангажмана, подели је са нама и разменом искуства унапреди своје знање у области која те интересује. Твоји резултати могу наћи нову и корисну примену за све нас.

Размени банер!
Ако радиш за организацију са сличним или комплементарним активностима, пошаљи нам и-мејл, повежи се и размени банер са нама.

Предложи сам!
Одлуку у вези са тим кад, на који начин и колико желиш да будеш укључен у креирање новог и свежег простора за сарадњу и да допринесеш развоју СЦС , донеси самостално.

Уколико имаш неку другу идеју на који начин би могао да будеш део СЦС, јави нам.

Чекамо твој мејл!
ХВАЛА!