Platforma za lokalnu, nacionalnu i internacionalnu saradnju Mladost & radost … Približavanje srpskog duhovnog nasleđa savremenom čoveku Približavanje srpske kulturne baštine savremenom čoveku

Uključi se!

Uključi se!

Srpski centar za saradnju (SCS) poziva sve zainteresovane da podrže naš rad, onako i onoliko koliko mogu! Posvetite svoje slobodno vreme, znanje i veštine aktivnostima od zajedničkog interesa. Kod nas uvek ima nekog posla i svaka pomoć nam je dobro došla.

Uključi se!

Ispričaj nam svoju priču, podeli sa nama svoju ideju, iskustvo, pošalji svoj predlog saradnje ili nam daj sugestiju kako da stvorimo kreativniji “online” prostor.

Volontiraj!

Ako ti se dopadaju naše aktivnosti i možeš da izdvojiš nešto vremena da ih podržiš, očekujemo te!

Obavesti nas!

Ako čuješ nešto interesantno u svojoj sredini, prenesi nam. Ovo se naročito odnosi na organizacije u dijaspori o čijim poteškoćama i uspesima u radu javnost u Srbiji nedovoljno zna.

Prenesi informaciju!

Razglasi svima, za koje misliš da bi trebalo da znaju, šta za tebe znači SCS i zašto bi trebalo da budu deo naše mreže. Objasni im čime se bavimo i pošalji link sa našeg sajta.

Postani član!

Uplatom godišnje članarine od 1000 dinara pomoći ćeš razvoj kreativnog prostora gde se mladi profesionalci druže, razmenjuju ideje i povezuju kroz interesantne projekte. Pošalji nam popunjen pristupni formular i kopiju uplatnice!

Uputi donatore!

Ukoliko želiš i možeš da finansijski podržiš naš rad, javi nam se. Takođe, ako znaš nekog kome se sviđa ovo što radimo, ali nema vremena da se time bavi, predstavi mu naše aktivnosti i zamoli ga za donaciju.

Predloži događaj!

SCS organizuje radionice u ulici Kralja Milana 15 u Beogradu, kao i panele, debate, konferencije, treninge i sl. Podrškom događajima koji su u pripremi ili sopstvenim predlogom za događaj bićeš bliži donosiocima odluka u zemlji i inostranstvu, kao i u našoj dijaspori u nastojanju da pokrenemo projekte od zajedničkog interesa.

Podeli znanje!

Ako istražuješ neku oblast u okviru svog studentskog ili profesionalnog angažmana, podeli je sa nama i razmenom iskustva unapredi svoje znanje u oblasti koja te interesuje. Tvoji rezultati mogu naći novu i korisnu primenu za sve nas.

Razmeni baner!

Ako radiš za organizaciju sa sličnim ili komplementarnim aktivnostima, pošalji nam i-mejl, poveži se i razmeni baner sa nama.

Predloži sam!

Odluku  u vezi sa tim kad, na koji način i koliko želiš da budeš uključen u kreiranje novog i svežeg prostora za saradnju i da doprineseš razvoju SCS , donesi samostalno.

Ukoliko imaš neku drugu ideju na koji način bi mogao da budeš deo SCS, javi nam.

Čekamo tvoj mejl!
HVALA!